Loading

Home

KOPER

 

LJ

VIGÒ – Ice Cream Copy

This template has been crafted to perfection

vigo_kp

Po dolgem popotovanju je moj čoln le našel obalo. Končno: pomol! Oko sem, kot že ničkolikokrat, uperila v nebo … Še so bile z mano, prijateljice zveste! »Dolgo ste me vodile, drage ptice, pa me dajte še enkrat.

Pokažite mi pot do najboljše sladke ledene dobrote, ki jo premore tole mestece sredi morja.« In ptice so me vodile … Pot med palmami in klopmi me je naposled pripeljala do napisa Vigò! Najprej sem se vprašala, kaj je to, a ko mi je prijazna deklica v roko stisnila sladoled, kakršnega še nisem okusila, so se mi vremena razjasnila.

VIGO KOPER

»O, Prešeren, moj dragi, povej mi, kateri najboljši sladoled v deželi je tej?« Prešeren pa pravi: »Od mene čez most se odpravi, ti, ki mimo greš, onkraj druge stavbe na levi nikakor ne smeš! Tam videl mogočni boš napis, ki pravi Vigò, vstopil boš, okusil in vse bo jasnó.

Naslednjega in naslednjega dne osorej se vrnil boš tja in z novimi okusi razvajal jezika in duha. Kar pogumno naprej, ti, ki mimo greš, da dobrot ne zmanjka – kam ti je iti, zdaj veš!«

VIGO LJUBLJANA

VIGÒ

NAŠA POT


Vigò je pričel delovati leta 2014, najprej v Kopru. Ker smo si želeli ustvariti sladoled z naravnimi sestavinami, ki bi se razlikoval od ostalih, smo se odločili odpreti franšizno prodajalno. Opazovali smo želje bodočih strank in ugotovili, da si je veliko njih želelo razburljivih novih sladolednih okusov.
Želeli so si, da jih kaj preseneti.
Presenečenje: nastal je Vigò.

VIGÒ


Okusi

E-Novice

INSTAGRAM

No Instagram Id(s) or Hashtag(s) found!

Galerija

FACEBOOK

Kontakt

Imaš vprašanje?

Info, Marketing & Brand:
info@vigo-icecream.com
Informacije o poslovanju enote:
kp@vigo-icecream.com

ali uporabi spodnji kontaktni obrazec

Ime in priimek *

Email *

Sporočilo *

VIGO

FACEBOOK

Awesomeness meets

Uniqueness

– Est. 2015 –

Sample Page

This is an example page. It’s different from a blog post because it will stay in one place and will show up in your site navigation (in most themes). Most people start with an About page that introduces them to potential site visitors. It might say something like this:

Hi there! I’m a bike messenger by day, aspiring actor by night, and this is my website. I live in Los Angeles, have a great dog named Jack, and I like piña coladas. (And gettin’ caught in the rain.)

…or something like this:

The XYZ Doohickey Company was founded in 1971, and has been providing quality doohickeys to the public ever since. Located in Gotham City, XYZ employs over 2,000 people and does all kinds of awesome things for the Gotham community.

As a new WordPress user, you should go to your dashboard to delete this page and create new pages for your content. Have fun!

200 X VIGÒ BREZPLAČNO

V torek, 26. aprila, ob 16.15 bomo uradno odprli sezono in nagradili vašo zvestobo! Pozor! Prvih 200 obiskovalcev bo prejelo brezplačno kepico slastnega Vigòjevega sladoleda po lastni izbiri – to pa še ni vse: 100. in 200. obiskovalca bomo obdarili z banjico najboljšega sladoleda Vigò! VIGÒ – takšen, kot mora biti sladoled.

Posted in VIGO KOPER | Komentarji so izklopljeni za 200 X VIGÒ BREZPLAČNO

Več novic

Blog & News

From us - for you

VIGÒ

Okusi

E-Novice

INSTAGRAM

No Instagram Id(s) or Hashtag(s) found!

GALERIJA

FACEBOOK

Kontakt

Imaš vprašanje?

Info, Marketing & Brand:
info@vigo-icecream.com
Informacije o poslovanju enote:
lj@vigo-icecream.com

ali uporabite spodnji kontaktni obrazec

VIGÒ – Ice Cream

This template has been crafted to perfection

 

 

KOPER

 

 

LJUBLJANA

KOPER

 

LJ

Z nadaljnjo uporabo spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več..

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljene na "Dovoli piškotke", saj vam s tem lahko zagotovimo najboljšo uporabniško izkušnjo. Če boste še naprej uporabljali to spletno stran, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov oz. kliknili na "Strinjam se" potem ste pristaja na to, da naša spletna stran shrani piškotek na vašo napravo.

Close