Loading
Podrsajte navzdol

vigo_kp

Po dolgem popotovanju je moj čoln le našel obalo. Končno: pomol! Oko sem, kot že ničkolikokrat, uperila v nebo … Še so bile z mano, prijateljice zveste! »Dolgo ste me vodile, drage ptice, pa me dajte še enkrat.

Pokažite mi pot do najboljše sladke ledene dobrote, ki jo premore tole mestece sredi morja.« In ptice so me vodile … Pot med palmami in klopmi me je naposled pripeljala do napisa Vigò! Najprej sem se vprašala, kaj je to, a ko mi je prijazna deklica v roko stisnila sladoled, kakršnega še nisem okusila, so se mi vremena razjasnila.

VIGO KOPER

»O, Prešeren, moj dragi, povej mi, kateri najboljši sladoled v deželi je tej?« Prešeren pa pravi: »Od mene čez most se odpravi, ti, ki mimo greš, onkraj druge stavbe na levi nikakor ne smeš! Tam videl mogočni boš napis, ki pravi Vigò, vstopil boš, okusil in vse bo jasnó.

Naslednjega in naslednjega dne osorej se vrnil boš tja in z novimi okusi razvajal jezika in duha. Kar pogumno naprej, ti, ki mimo greš, da dobrot ne zmanjka – kam ti je iti, zdaj veš!«

VIGO LJUBLJANA

VIGÒ

NAŠA POT


Vigò je pričel delovati leta 2014, najprej v Kopru. Ker smo si želeli ustvariti sladoled z naravnimi sestavinami, ki bi se razlikoval od ostalih, smo se odločili odpreti franšizno prodajalno. Opazovali smo želje bodočih strank in ugotovili, da si je veliko njih želelo razburljivih novih sladolednih okusov.
Želeli so si, da jih kaj preseneti.
Presenečenje: nastal je Vigò.

Z nadaljnjo uporabo spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več..

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljene na "Dovoli piškotke", saj vam s tem lahko zagotovimo najboljšo uporabniško izkušnjo. Če boste še naprej uporabljali to spletno stran, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov oz. kliknili na "Strinjam se" potem ste pristaja na to, da naša spletna stran shrani piškotek na vašo napravo.

Close